Bergwijn meldt zich met knieblessure af bij Oranje

16 mei 2018, 14:34

PSV'er Steven Bergwijn heeft het trainingskamp van Oranje moeten verlaten. De aanvaller meldde zich met een knieblessure in Zeist. Nadat de ernst hiervan werd onderzocht door de medische staf van het Nederlands elftal, bleek dat hij niet fit genoeg was om te trainen of te spelen.

Dus zit de trainingsperiode van de aanvaller er alweer op. De aanvaller was opgeroepen bij de voorselectie en zou voor vrijdag in elk geval een stage afwerken, samen met meerdere Eredivisie-spelers. Daarvoor komt hij dus niet in aanmerking, waardoor voor de PSV'er de vakantie aanbreekt. Wat precies de diagnose is, heeft de KNVB niet bekend gemaakt. 

Juninho Bacuna (FC Groningen), Steven Berghuis (Feyenoord), Justin Bijlow (Feyenoord), Kevin Diks (Feyenoord), Denzel Dumfries (sc Heerenveen), Luuk de Jong (PSV), Teun Koopmeiners (AZ), Thomas Ouwejan (AZ), Sergio Padt (FC Groningen), Guus Til (AZ), Tonny Vilhena (Feyenoord), Wout Weghorst (AZ) en Jeroen Zoet (PSV) melden zich woensdag wel gewoon bij het Nederlands elftal. Onder hen is een deel spelers van Jong Oranje, die net als Bergwijn een stage afwerken. Zij sluiten echter daarna sowieso aan bij Jong Oranje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen