Heracles neemt doelman Blaswich over van Mönchengladbach

16 mei 2018, 17:35

Heracles Almelo heeft de opvolger voor doelman Bram Castro binnen. De 27-jarige Janis Blaswich komt over van Borussia Mönchengladbach. De Duitse keeper tekent voor drie seizoenen, met de optie voor een extra jaar. "De Eredivisie is een vooraanstaande Europese competitie waarin ik mijzelf kan bewijzen."

De sluitpost speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor Hansa Rostock, dat uitkomt in de 3. Bundesliga.  "Mijn doel is altijd geweest om zo hoog mogelijk te spelen", zegt Blaswich op de website van Heracles. "De goede lijn van het afgelopen seizoen hoop ik bij Heracles Almelo door te trekken. Ik wil me verder ontwikkelen."

Blaswich is in Almelo de eerste nieuwe speler voor volgend seizoen. "Met Janis halen we een moderne keeper in huis", zegt technisch manager Mark-Jan Fledderus. "Naast goede reflexen op de doellijn is hij ook voetballend sterk. Hij bestrijkt een groot gebied buiten het doel en kan in de opbouw als extra man fungeren. Janis kwam op de radar dankzij oud-Heraclied Martin Pieckenhagen. We hebben hem lange tijd gevolgd en zijn overtuigd van zijn kwaliteiten."

Heracles zocht een opvolger voor Castro, wiens aflopende contract in onderling overleg niet werd verlengd. De Belg vond met KV Mechelen al een nieuwe werkgever.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen