HSV langer door met trainer, Eintracht vindt opvolger voor Kovac

16 mei 2018, 18:36

Hamburger SV degradeerde voor het eerst in de clubhistorie, maar toont vertrouwen in trainer Christian Titz. HSV heef zijn contract met twee jaar verlengd. Titz was dit seizoen de derde coach die voor de groep kwam te staan. Het lukte hem niet HSV te behoeden voor degradatie.

De Duitse Traditionsverein versleet in een seizoen tijd Markus Gisdol en Bernd Hollerbach. Titz nam in maart het roer over. Hij werd vanuit HSV onder 1 doorgeschoven. Even leek Hamburger SV voor de zoveelste keer te ontsnappen, maar viel zaterdag alsnog het doek. Richting de toekomst is Titz ook de man die de gevallen club naar sportief betere tijden moet leiden.

"Christian heeft de afgelopen maanden bewezen de juiste man te zijn", zegt directeur Frank Wettstein op de website van HSV. "We zijn ervan overtuigd dat Christian het team de juiste prikkels kan geven." Titz is blij met het getoonde vertrouwen. "Ik voel me comfortabel in Hamburg. Ons staat in de 2. Bundesliga een grote uitdaging te wachten."

Nieuwe trainer Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurt heeft een opvolger voor Niko Kovac, die volgend seizoen de scepter zwaait bij Bayern München. De 48-jarige Oostenrijker Adi Hütter komt over van het Zwitserse Young Boys, waarmee hij kampioen werd. Dat kunstje flikte Hütter ook bij Red Bull Salzburg. "Adi is een echt vakman. Zijn CV is indrukwekkend. Met beperkte mogelijkheden kan hij optimaal presteren", aldus technisch directeur Fredi Bobic.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen