Brands: "PSV heeft nog een heel genereus aanbod gedaan"

16 mei 2018, 21:22   Bijgewerkt: 17 mei 2018, 00:05

PSV heeft z'n uiterste best gedaan om Marcel Brands aan boord te houden. De technisch manager twijfelde lang, maar besloot in te gaan op de verleidingen van Everton. Daarmee eindigt voor Brands een periode van acht jaar bij PSV.

"Een moeilijke beslissing", citeert het Eindhovens Dagblad Brands op de persbijeenkomst van woensdag. "Op de eerste plaats vanwege de mensen die hier werken. Je wilt ze niet achterlaten, maar nu is het moment dan toch gekomen. PSV heeft nog een heel genereus aanbod gedaan, waardoor ik ben gaan twijfelen. Dit weekend heb ik toch de knoop doorgehakt."

Brands' periode bestond de laatste jaren uit hoogtepunten. Drie titels maakte hij van dichtbij mee. Zijn beginjaren waren minder rooskleuring. "Het ontslag van Fred Rutten vond ik zwaar en een dieptepunt. Zeker omdat ik Fred als mens hoog had en heb zitten. Daarnaast denk ik dan aan het missen van de titel in 2013 en aan de periode waarin het PSV-forum werd geïnstalleerd en er veel negatiefs over de club naar buiten kwam. Daarnaast waren de financiële problemen in de beginjaren moeilijk."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen