Wagner bedankt voor de Duitse ploeg na missen WK

16 mei 2018, 23:55   Bijgewerkt: 17 mei 2018, 00:00

Sandro Wagner (30) heeft bedankt voor de Duitse ploeg. Joachim Löw nam hem dinsdag niet op in de voorlopige WK-selectie van de regerend wereldkampioen. De bondscoach van Duitsland koos voor spitsen Timo Werner, Mario Gomez en debutant Nils Petersen.

Wagner viel buiten de boot en besloot daags na de bekendmaking te stoppen als international. "Het is duidelijk dat ik niet bij deze technische staf pas, omdat ik open, eerlijk en direct ben", laat de speler van Bayern München weten aan BILD. "Ik zou liegen als ik zeg dat ik niet teleurgesteld ben. Het WK had ik geweldig gevonden. Maar er zijn veel belangrijkere dingen in het leven. Ik wens de jongens het beste in Rusland en hoop dat ze als wereldkampioen terugkeren."

Om zijn kansen op het WK te vergroten stapte Wagner deze winter over van Hoffenheim naar Bayern München. Het afgelopen seizoen was hij twaalf keer trefzeker. Voor Die Mannschaft kwam Wagner acht keer uit, en scoorde hij vijf keer. Daarentegen wacht SC Freiburg-spits Petersen nog op zijn eerste interland. Petersen maakte deze Bundesliga-jaargang wel vijftien doelpunten.

Lees ook: Petersen verrassing in Duitse ploeg

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen