Almere gretig: "Van Roda JC hadden we ook meer verwacht"

17 mei 2018, 11:39

Niet veel mensen hadden verwacht dat Almere City FC de finale van de play-offs zou halen, maar toch is het de ploeg uit Flevoland gelukt om dat te bewerkstelligen. Donderdagavond staat in de finale de eerste ontmoeting met De Graafschap op de rol.

Almere werd negende in de Jupiler League, maar heeft nu ineens de Eredivisie in het vizier. "Of we iets te zoeken hebben in de Eredivisie? Van Roda JC hadden we ook meer verwacht. Dat was toch ook Eredivisie?", is keeper Chiel Kramer scherp tegenover het Algemeen Dagblad.

Silvester van der Water, een van de aanvallers van Almere, bestrijdt dat de club niet thuishoort op het hoogste niveau. "Iedereen begint over het feit dat wij weinig supporters hebben. Maar je promoveert omdat je een goed elftal hebt, niet omdat je veel supporters hebt." Trainer Jack de Gier heeft goede hoop dat de supportersaantallen gaan stijgen. "In Almere blijken vijfduizend seizoenkaarthouders van Ajax te wonen. Misschien dat een deel de komende jaren ook bij ons komt kijken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen