Zoon Bosz vindt onderdak bij Go Ahead: "Ik kies heel bewust"

17 mei 2018, 14:56

Gino Bosz, de zoon van trainer Peter Bosz, heeft een nieuwe werkgever gevonden. De 25-jarige verdediger annex middenvelder heeft zich voor een seizoen verbonden aan Go Ahead Eagles. Dat bevestigt de club uit Deventer op de eigen website.

Bosz speelde nog in de jeugd van Go Ahead, maar kwam vervolgens bij andere clubs terecht. Via Vitesse, Heracles Almelo, SC Cambuur en Jong Vitesse komt hij nu alsnog terecht in Deventer. "Nu kies ik heel bewust voor Go Ahead Eagles. Ik wil minuten maken, zo veel mogelijk spelen." Bosz gaat bij de club samenwerken met John Stegeman, die hij nog kent uit zijn tijd bij Heracles. "Ik heb toen prettig met hem samengewerkt. Hij houdt van leuk, aanvallend voetbal en past dat ook toe op de trainingen."

Technisch manager Paul Bosvelt is enthousiast over Bosz. "Gino's drive kwam echt naar voren tijdens de gesprekken", reageert hij. "Gino heeft de afgelopen jaren niet veel gespeeld op betaald voetbalniveau, en heeft er alles voor over om alsnog definitief door te breken. Daar begint het mee. Hij is een technische speler met een goed spelinzicht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen