Ziyech, El Ahmadi en Amrabat bij Marokko: Labyad en Ayoub niet

17 mei 2018, 17:20

Eredivisie-spelers Hakim Ziyech (Ajax), Karim El Ahmadi en Sofyan Amrabat (beiden Feyenoord) zijn opgeroepen in de WK-selectie van Marokko. Het drietal is door Hervé Renard opgeroepen voor het eindtoernooi in Rusland, Ajacied Noussair Mazraoui staat opvallend genoeg op de reservelijst: hij speelde nog geen enkele interland voor het Afrikaanse land. Zakaria Labyad en Yassin Ayoub zijn de opvallende afwezigen.

Dat staat te lezen op de website van de Marokkaanse voetbalbond. Verder zijn Mbark Boussoufa, Nordin Amrabat en Manuel Da Costa oude bekenden uit de Eredivisie. Naast Ayoub en Labyad ontbreken ook Groninger Mimoun Mahi en Nasser El Khayati - zoals verwacht overigens - op de lijst. Ondanks dat ze al zo goed als afgeschreven waren, hielden ze hoop op deelname aan het WK. Dat is dus niet het geval.

Marokko verkeert momenteel in uitstekende vorm: de ploeg van Renard won in 2018 al haar wedstrijden tot dusver. In de voorbereiding op het WK in Rusland, speelt Marokko nog tegen Oekraïne, Slowakije en Estland, alvorens het Iran, Portugal en Spanje treft op het eindtoernooi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen