Casillas verlengt zijn contract bij Porto alsnog met een jaar

17 mei 2018, 18:37

De Spaanse legende Iker Casillas heeft tegen de verwachting in zijn aflopende contract verlengd bij FC Porto. De 36-jarige goalie leek op weg naar de uitgang in Portugal en misschien wel op weg naar het einde van zijn loopbaan, maar krijgt toch een vierde seizoen bij de landskampioen van Portugal.

Op het moment dat de titel werd binnengehaald door FC Porto dit seizoen, stond Casillas overigens in het doel. Hoewel hij halverwege het seizoen zijn basisplaats verloor, kreeg hij die terug nadat concurrent José Sá hard door de mand zakte in de Champions League tegen Liverpool (0-5).

"Ik ben heel blij om hier nog een jaar te zijn", laat het icoon van Real Madrid weten op de clubsite. "Er waren geruchten dat ik zou vertrekken bij Porto, maar voor mij was het altijd de bedoeling om hier door te gaan. Dat kon uiteindelijk ook en daar ben ik heel erg blij mee."

Dat zijn ploeg dit seizoen de Portugese titel kon pakken, komt Casillas goed uit. "Ik wilde hier bij mijn komst zoveel mogelijk prijzen pakken. Dat het gelukt is, moeten we van genieten. Tegelijkertijd moeten we nadenken hoe we volgend jaar weer hoge ogen kunnen gooien in de nationale competities."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen