Oranje onder 17 vastberaden: "Wie gaat het EK winnen? Wij"

18 mei 2018, 09:26

Oranje onder 17 is vastberaden het EK in Engeland te winnen. De ploeg van Kees van Wonderen bereikte donderdag ten koste van het gastland de finale, waarin zondag Italië de tegenstander is. "Wie het EK gaat winnen? Wij. Absoluut", is verdediger Liam van Gelderen stellig. "We hebben altijd uitgesproken naar elkaar dat we de finale zouden bereiken en dat is gelukt. En nu gaan we het afmaken ook."

"We hebben veel kwaliteit. Meer kwaliteit dan Italië denk ik. Zowel aanvallend als verdedigend", zegt de Ajacied op OnsOranje.nl. "Als je Duitsland en Spanje verslaat en je gaat ten koste van Engeland naar de finale, dan sta je verdiend in de finale. Vandaag was het een beetje fifty-fifty denk ik, maar wij gaan wel naar de finale en zij niet."

Van Gelderen roemt het collectief  van Oranje onder 17. "We doen veel samen, hebben veel voor elkaar over en maken vuile meters voor een ander." Van Wonderen voegt daaraan toe: "We hebben gevochten als leeuwen en zijn elkaar blijven stimuleren. Dat vind ik een groot compliment waard."

Lees ook: Oranje Onder 17 schakelt thuisland Engeland na penalty's uit

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen