Overmars vindt verhuur Cassierra goed plan: "Moet stapje zetten"

18 mei 2018, 19:43

De kans is groot dat Mateo Cassierra komende zomer op huurbasis bij Ajax vertrekt. De Colombiaanse aanvaller slaagt er maar niet in om de concurrentiestrijd in de spits te winnen en dus is een verhuur een goede optie. Dat vindt althans Marc Overmars.

?De directeur spelersbeleid gaat tegenover Ajax Inside in op de situatie. Hij denkt dat verhuur een goede oplossing kan zijn. "Zeker. Eigenlijk heeft Mateo best een goede ontwikkeling doorgemaakt en hij zat dicht tegen het eerste elftal aan. Dan hoop je als supporter of als mezelf: nou, het zou mooi zijn als hij een paar wedstrijden zou kunnen spelen. Maar we hebben natuurlijk Klaas-Jan Huntelaar en Kasper Dolberg. Hij zat daar gewoon achter."

Cassierra wordt nadrukkelijk in verband gebracht met FC Groningen. Overmars hoopt dat hij bij zijn tijdelijke werkgever kan laten zien dat hij Ajax-waardig is. "Ik vind dat hij nog een stapje moet zetten. Daar zijn we mee bezig. Ik denk dat het een goede stap voor hem zou zijn als hij gewoon aan een goede Eredivisie-club een jaar verhuurd gaat worden. Dat is het proces waar we inzitten. En dan zou het zo kunnen zijn dat hij terugkeert."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen