Overmars geeft niet op: "Hoop dat het goed komt met Kluivert"

18 mei 2018, 23:46   Bijgewerkt: 19 mei 2018, 00:32

Marc Overmars koestert nog altijd enige hoop op een langer verblijf van Justin Kluivert in Amsterdam. "Ik heb nog steeds de hoop dat het goed komt. Justin blijft een Ajax-speler in hart en nieren", verkondigde de directeur voetbalzaken op Ziggo Sport. Kluivert zei donderdag zelf niet te willen verlengen en zich bovendien onder druk gezet te voelen. De vleugelaanvaller lijkt daarmee nadrukkelijk op weg naar de uitgang van de Arena.

Een transfer naar het buitenland is het doel, maar onverstandig volgens Overmars: "Hij is een fantastisch talent, maar hij heeft wedstrijden in de Eredivisie nodig om nog beter te worden", onderbouwt Overmars zijn mening in het programma Inside Ajax. Overmars geeft daarbij aan zich in te zetten voor een langer verblijf, maar realiseert zich eveneens dat Kluivert Ajax door niet bij te tekenen in een lastige situatie kan brengen.

Een transfervrij vertrek is namelijk het doemscenario. "Een contract is natuurlijk eindig en hij heeft het recht om niet bij te tekenen", blijft Overmars diplomatiek. Hij wil evenmin zeggen of het niet verlengen Kluivert speelminuten kan kosten, mocht er deze zomer geen transfer komen. "We hebben hetzelfde gehad met Niklas Moisander, die ook weg wilde. Maar Stefano Denswil was nog niet klaar om hem op te volgen. Toen trainer Frank de Boer zei: dat gaat me punten kosten", houdt Overmans ook rekening met eventuele sportieve belangen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen