De Jong jubelt: "Mijn gezin is zelfs in de ban van de joker"

19 mei 2018, 14:26

Nog een wedstrijd is De Graafschap verwijderd van promotie naar de Eredivisie. Wint de ploeg van Henk de Jong zondag van Almere City FC, dan keren de Superboeren terug op het hoogste niveau. Henk de Jong geniet.

Op de laatste training kwamen veel supporters af. "Mooi man, ik ben heel blij dat al die mensen er waren. Het gaat niet om niks; het gaat om promotie naar de Eredivisie. En daar hebben we de hulp van iedereen bij nodig. De mensen hebben ook laten zien dat ze achter ons staan, dat geeft alleen maar positieve druk",  zegt De Jong op de clubwebsite.

De coach zag dat het zaterdag zeer sfeervol was op de training. "Ik zeg het steeds: wat hier in de Achterhoek gebeurt, dat is uniek. Mijn gezin is nu zelfs in de ban van de joker. Dat is niet normaal, jongen. Dat hebben ze weer bedacht en het is allemaal begonnen bij het spandoek op dat viaduct boven de snelweg, met It's Showtime. Niemand had dat verwacht. Hoe ze dit allemaal bedacht hebben, dat is geniaal", geniet De Jong.

Veel mensen zien De Graafschap als favoriet voor het duel met Almere, maar De Jong is op zijn hoede. "Ik verwacht een heksenketel en gewoon een lastige wedstrijd. Dat zeg ik steeds: we rekenen ons totaal niet rijk. Het is fifty-fifty. We gaan er in ieder geval alles aan doen en hebben wel de twaalfde man achter ons staan, dat scheelt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen