De Jong teleurgesteld: "Kansen waren niet aan ons besteed"

20 mei 2018, 08:35   Bijgewerkt: 20 mei 2018, 08:43

Vitesse won zaterdagavond met 1-2 op bezoek bij FC Utrecht en pakt daardoor een ticket voor Europees voetbal. Jean-Paul de Jong vond na afloop dat zijn ploeg in eigen huis niet zorgvuldig genoeg met de kansen omging. 

"De teleurstelling overheerst", aldus De Jong op de website van FC Utrecht na de nederlaag. "Wij hebben in de momenten van de wedstrijd heel makkelijk de beide doelpunten tegen gekregen, terwijl wij zelf ook momenten hadden om te scoren. In de rust heb ik aangegeven dat we met dit geweldige publiek alles moeten geven. We komen daardoor ook goed uit de kleedkamer."

Desondanks wist Utrecht de kansen die het kreeg, niet af te maken. "Tien minuten voor tijd krijgen we nog twee goede kansen, maar die momenten waren aan ons niet besteed en daardoor heeft Vitesse deze overwinning behaald", stelt De Jong. "Je hoopt altijd dat de wedstrijd die kant op gaat dat je het alsnog met individuele klasse kunt beslissen. We hebben de momenten wel gehad, maar hebben ook momenten voor Vitesse weggegeven."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen