Sturing trots op Vitesse: "Maar blij dat het erop zit"

20 mei 2018, 08:51   Bijgewerkt: 20 mei 2018, 09:04

Edward Sturing is trots op de prestaties van Vitesse in de play-offs. Onder leiding van de interim-trainer werden alle vier de duels in de strijd om het laatste ticket voor Europees Voetbal gewonnen. Toch was Sturing ook blij dat het seizoen ten einde is.

Iets meer dan een maand geleden nam Sturing het stokje over van de ontslagen Henk Fraser. Volgend seizoen staat Leonid Slutsky voor de groep in Arnhem. Onder leiding van Sturing werd slechts eenmaal verloren. "Ik heb het op mijn eigen manier gedaan. Ieder mens is uniek, iedere trainer ook. Iedereen doet het op zijn eigen manier", stelt Sturing na het gewonnen duel met FC Utrecht tegenover FOX Sports.

"We zijn de laatste weken heel effectief geweest. Bijna elke kans was raak, maar daar hebben we ook de kwaliteiten voor", vervolgt Sturing, die blij is met de vakantie. "Ik ben blij dat het erop zit. Zo'n seizoen kost toch veel energie. Zeker als je op een moeilijk moment, tegen het einde van de competitie, in moet stappen. Ik heb dus zin in mijn vakantie, zeker nu we het seizoen goed hebben afgesloten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen