Fischer na degradatie: "Aantal spelers gaf niet thuis"

20 mei 2018, 16:58   Bijgewerkt: 20 mei 2018, 17:08

Sparta Rotterdam degradeerde zondagmiddag uit de Eredivisie. In eigen huis was FC Emmen met 1-3 te sterk waardoor Sparta komend seizoen in de Jupiler League uitkomt. Sander Fischer was niet te spreken over het spel van de ploeg van Dick Advocaat.

"Ik heb kippenvel op mijn armen. Dit doet echt pijn", waren de eerste woorden van Fischer bij RTV Rijnmond na afloop. De verdediger toonde zich ook kritisch. "Ik denk dat een aantal spelers niet thuis hebben gegeven, omdat het niet ging zoals we willen. Je moet altijd blijven vechten. Dat was niet altijd zo vandaag."

Dat Sparta voor de tweede wedstrijd op rij geen strafschop kreeg toegekend vond Fischer bizar. "Dit is belachelijk. Je krijgt dan een andere wedstrijd. Maar het neemt niet weg dat we in het laatste half uur slecht voor de dag zijn gekomen om onszelf terug in de wedstrijd te brengen", stelt de verdediger, die nog niet weet waar zijn toekomst ligt. "Ik heb er geen geheim van gemaakt dat ik het naar mijn zin heb bij Sparta, maar de club had alleen een contract met mij in de Eredivisie. Ik zal het van de week wel horen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen