Lukkien mist alleen het bier vlak na historische promotie Emmen

20 mei 2018, 18:25

Eén minpuntje bij het gepromoveerde FC Emmen: er was na afloop geen bier voorradig. Het bier stond in de spelersbus en die was zoek. "Dat is heel slecht, ik ga onze materiaalman er gelijk op aanspreken", zei trainer Dick Lukkien met een grote glimlach. "We gaan dit gelijk regelen."

Want Lukkien en heel Emmen willen met volle teugen genieten van de historische promotie. Na de overwinning bij Sparta spelen de Drenten volgend seizoen voor het eerst in de Eredivisie. "Het is onwezenlijk, maar we zijn er gewoon. We spelen in de Eredivisie", aldus Lukkien tegen FOX Sports. "Je denkt dan even terug aan alle harde arbeid die we geleverd hebben. Het was een seizoen met meestal ups, maar ook downs. Je moet dan rustig blijven, en dat hebben we gedaan. Ik ben heel trots op iedereen binnen de club, en met name op mijn spelers."

Lukkien sprak van een verdiende overwinning tegen Sparta. "Vandaag stond er ook een heel volwassen ploeg. Het is met elkaar één team, maar we hebben ook individuele kwaliteiten. We kunnen goed voetballen. Wat moet ik er verder van zeggen? Hier gaan we van genieten en we gaan volle bak de stad in."

Lees ook: Advocaat steekt hand in eigen boezem na degradatie

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen