Spoorboekje: Jong Oranje in Bolivia, volgende climax in België

23 mei 2018, 07:00   Bijgewerkt: 22 mei 2018, 23:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 23 mei.

Nieuws

Jong Oranje in Zuid-Amerika

Jong Oranje heeft vanochtend vroeg voet op Zuid-Amerikaanse bodem gezet. Jong Oranje zit samen met kersvers bondscoach Erwin van de Looi en scheidend trainer Art Langeler in het Bolivaanse Santa Cruz. Daar staat vandaag een uitlooptraining en training op het programma. Tijdens de Zuid-Amerikaanse trip oefent Jong Oranje de komende dagen tegen Bolivia en Paraguay.

Wedstrijden

Zulte Waregem - Lokeren (20.30 uur)

In Nederland zijn alle Europese tickets te verdelen, maar in België strijden Zulte Waregem en Lokeren nog om het laatste EL-ticket. Dat is de inzet woensdagavond in het kleine Waregem: de winnaar van het duel gaat de strijd aan met RC Genk, voor een plaats in de tweede voorronde van het tweede toernooi van Europa. Omdat Zulte in de reguliere competitie hoger is geëindigd, hebben zij het thuisvoordeel.

Bekerfinales in Europa (19.00 uur)

Heb jij een voorliefde voor bekerfinales? Dan kun jij je hart weer ophalen woensdag. In Moldavië spelen nummer twee Milsami en nummer vijf Zimbru de finale om 19.00, terwijl Partizan Belgrado het opneemt tegen Mladost Lucani, de ploeg die speelt in de degradatiezone, in Servië. Dat duel staat ook gepland voor 19.00 uur. De duels zijn echter zo klein, dat ze zelfs door FOX Sports - die bijna alle bekerfinales in Europa uitzendt - niet zijn opgenomen in het programma.

Voetbal op tv

16.20 uur: WK magazine, NPO 1 - magazine waarin WK-deelnemers worden voorgesteld

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen