FC Utrecht slaat nieuwe slag en haalt spits Arweiler binnen

23 mei 2018, 14:37

FC Utrecht heeft opnieuw toegeslagen in Duitsland: Jonas Arweiler is door de club uit de Domstad voor twee seizoenen vastgelegd voor een optie voor nog eens twee seizoenen. In eerste instantie sluit de voorhoedespeler, die op dit moment in het tweede team speelt van Borussia Dortmund, aan bij Jong FC Utrecht, dat uitkomt in de Jupiler League.

"Voor de beloftenselectie zien we Jonas als een directe versterking", vertelt directeur voetbalzaken Jordy Zuidam op de clubsite. "Jonas kan op alle posities in de voorhoede uit de voeten. Hij combineert zijn sterke fysiek met voetballend vermogen en heeft daarbij een goed linkerbeen. Er zit, zoals ze dat dan zeggen, een goede kop op. Jonas heeft het afgelopen jaar vanwege een blessure wat minder wedstrijden gespeeld dan hij had gehoopt, maar is inmiddels weer helemaal fit en er alles aan gelegen te slagen als voetballer. Wij hebben er alle vertrouwen in dat hij met zijn kwaliteiten en potentie het eerste elftal van FC Utrecht kan halen."

De 21-jarige speler was jeugdinternational van Duitsland Onder 16 en Onder 20. Eerder kwam hij uit voor 1. FC Riegelsberg, alvorens hij naar 1. FC Saarbrücken overstapte. Daar werd hij opgepikt door Dortmund.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen