Wegen van hoofdtrainer Sarri en Napoli scheiden definitief

23 mei 2018, 18:41   Bijgewerkt: 23 mei 2018, 19:24

Zoals verwacht nemen Maurizio Sarri en Napoli deze zomer afscheid van elkaar. Voorzitter Aurelio De Laurentiis laat op Twitter weten dat de hoofdtrainer vertrekt bij de club uit Napels, die in het afgelopen seizoen de titel aan Juventus moest laten. De weg lijkt hierdoor open voor de entree van Carlo Ancelotti.

De 59-jarige Sarri werd in 2015 aangesteld bij Napoli en leek met de club afgelopen seizoen op weg naar de langverwachte titel. Uiteindelijk bleek echter toch Juventus te sterk. Sarri had in Napels nog een verbintenis tot 2020, maar gaat die dus niet uitdienen. "Ik wil Maurizio graag bedanken voor zijn waardevolle toewijding aan Napoli", reageert De Laurentiis. "Hij heeft het mogelijk gemaakt om prestige en emoties te geven aan de stad en de blauwe fans over de hele wereld. Bovendien heeft hij een speelwijze gecreëerd die overal en door iedereen wordt bewonderd."

Het afscheid van Sarri zat er al enige tijd aan te komen. De ervaren Italiaan wordt in verband gebracht met een overstap naar Chelsea. Carlo Ancelotti lijkt de voornaamste kandidaat om nu hoofdtrainer te worden bij de topclub uit Napels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen