Brands op zoek naar trainer: "We willen een moderne coach"

23 mei 2018, 20:22

Tijd om rustig op gang te komen bij Everton krijgt Marcel Brands niet. De nieuwe technisch directeur moet bij de Premier League-club meteen op zoek naar een nieuwe trainer. Op de website van The Toffees geeft Brands tekst en uitleg over de zoektocht.

"Het is belangrijk dat de nieuwe coach wil werken in de nieuwe filosofie van de club", legt Brands uit. "We willen een trainer voor de lange termijn en we willen een moderne coach. Ik denk dat een moderne trainer het best past bij onze plannen. Belangrijk is ook dat de trainer goed kan werken met jonge talenten."

Brands komt over van PSV en heeft zich al goed voorbereid op zijn nieuwe broodheer. "Ik heb meerdere wedstrijden gekeken en heb ook de huurlingen in de gaten gehouden. Ik ga echter niet alleen beslissingen nemen over de spelers, want daar moet ook de trainer over meebeslissen. Hij moet immers elke dag met de spelers werken. Ik ben ga bij deze club een visie voor de lange termijn uiteenzetten, maar het is uiteraard zaak om snel een coach te vinden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen