Spelers steunen Nainggolan: "Begrijpen het niet"

23 mei 2018, 22:44   Bijgewerkt: 24 mei 2018, 09:10

De Belgische voetbalbond wilde de onrust rondom de WK-selectie de kop indrukken met een speciaal statement, maar het is nog altijd heel onrustig vanwege de afwezigheid van Radja Nainggolan in de selectie. Woensdag zijn ook Marouane Fellaini en Toby Alderweireld opgekomen voor de middenvelder van AS Roma.

Fellaini doet stevige uitspraken in Belgische media over de absentie van Nainggolan. "Er zijn heel wat spelers ontgoocheld, net zoals het Belgische publiek dat is. Maar we moeten de beslissing van de coach respecteren." Fellaini heeft al met Nainggolan gesproken. "Hij was teleurgesteld. Ik heb hem gezegd om de beslissing van de coach te respecteren. De coach zal wel zijn redenen hebben. We moeten dat accepteren. Wij, de spelers begrijpen het ook niet, omwille van zijn kwaliteiten. Ik denk wel dat hij mentaal sterk is. Dat hij stopt als international, kan ik begrijpen. Maar ik ben er zeker van dat hij volgend seizoen nog sterker zal zijn."

Ook Alderweireld leeft mee met de middenvelder van Roma. "Natuurlijk praten de spelers daar onderling over. Ik heb Radja ook een berichtje gestuurd. Het doet altijd pijn als een speler die je goed kent er niet bij is. Hij is een vriend, ik ken Radja al van in de jeugd en voor hem is het heel jammer, maar de coach beslist", aldus de oud-Ajacied.

Lees hier het statement van de Belgische bond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen