Gisteren gemist: Ten Cate stopt en Iniesta gaat naar Japan

24 mei 2018, 00:30   Bijgewerkt: 23 mei 2018, 23:53

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 23 mei.

Wegen van hoofdtrainer Sarri en Napoli scheiden definitief

Zoals verwacht nemen Maurizio Sarri en Napoli deze zomer afscheid van elkaar. Voorzitter Aurelio De Laurentiis laat op Twitter weten dat de hoofdtrainer vertrekt bij de club uit Napels, die in het afgelopen seizoen de titel aan Juventus moest laten. 

Dijks tekent bij Bologna: "Kan niet wachten om te beginnen"

Een nieuw tijdperk is begonnen voor Mitchell Dijks. De linksachter is vandaag (woensdag) gepresenteerd bij Bologna, waar hij een contract voor vijf seizoenen heeft getekend. De Nederlander kan niet wachten om van start te gaan.

Voetbaldier Ten Cate stopt als trainer: "Tijd geven aan familie"

Zijn klus bij Al-Jazira was het laatste avontuur van Henk ten Cate als hoofdtrainer. De ervaren Amsterdammer heeft besloten dat het mooi is geweest en wil nu tijd gaan besteden aan zijn familie. Dat de 63-jarige trainer weten op de website van de club uit Abu Dhabi.

Iniesta bevestigt overstap naar Japanse club Vissel Kobe

Er is meer duidelijkheid gekomen over de toekomst van Andrés Iniesta. De Spaanse spelmaker, die afgelopen weekend afscheid nam van FC Barcelona, vertrekt naar Vissel Kobe in Japan.

Napoli handelt snel en presenteert ervaren Ancelotti

Zoals verwacht is Carlo Ancelotti de nieuwe trainer van Napoli. De gelouterde hoofdtrainer is woensdag aangesteld bij de Italiaanse topclub, kort nadat het vertrek van Maurizio Sarri werd aangekondigd. Ancelotti heeft voor drie seizoenen getekend.

Spelers komen op voor Nainggolan: "Begrijpen het niet"

De Belgische voetbalbond wilde de onrust rondom de WK-selectie de kop indrukken met een speciaal statement, maar het is nog altijd heel onrustig vanwege de afwezigheid van Radja Nainggolan in de selectie. Woensdag zijn ook Marouane Fellaini en Toby Alderweireld opgekomen voor de middenvelder van AS Roma.

Volg de laatste ontwikkelingen op de transfermarkt via onze live blog!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen