Atlético haalt Rodri, Valencia neemt Kondogbia definitief over

24 mei 2018 – Atlético Madrid weet zich verzekerd van de 21-jarige middenvelder Rodri, die overkomt van Villarreal. Ook Valencia sloeg donderdag een slag. De optie tot koop in het huurcontract van Geoffrey Kondogbia is gelicht. De Spaanse club neemt hem definitief over van Internazionale.

Atlético haalt Rodri, Valencia neemt Kondogbia definitief over

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Rodri (foto) tekende een contract tot medio 2023, meldt Atlético via de officiële kanalen. Naar verluidt is met de deal twintig miljoen euro gemoeid. Zijn jeugdopleiding genoot de spelverdeler ook bij de Europa League-winnaar, waarna hij in 2013 naar Villarreal vertrok. Nu wordt hij in Spanje vergeleken met Sergio Busquets.

Kondogbia
Kondogbia verbond zich tot de zomer van 2020 aan Valencia, waar hij afgelopen seizoen een goede indruk achterliet. De 25-jarige Fransman was belangrijk in het behalen van een Champions League-ticket. Wie Kondogbia de komende jaren over wil nemen van Valencia, moet voldoen aan een transferclausule van tachtig miljoen euro.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd