Spoorboekje: Jong Oranje in actie, presentatie van Vreven

25 mei 2018, 09:22   Bijgewerkt: 25 mei 2018, 16:06

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 25 mei.

Nieuws 

Vreven aanstelling

Bij NAC Breda moest Stijn Vreven vertrekken na een zeer succesvolle periode: hij promoveerde naar de Eredivisie en hield zich vervolgens staande in de Eredivisie. Dat klusje moet hij ook zien te klaren met Wilrijk-Beerschot. Die club speelt nu nog op het tweede niveau in België, maar moet onder leiding van Vreven promoveren. Dat is iets wat de fanatiek coach bewezen heeft te kunnen: vrijdag wordt hij gepresenteerd.

Specials

De CL-finale: Cristiano Ronaldo versus Mohamed Salah

De Champions League-finale is meer dan een duel tussen Real Madrid en Liverpool. Het is vooral de ontmoeting tussen Mohamed Salah en Cristiano Ronaldo. De Egyptische aanvaller was volgens sommige analisten al toe aan het niveau van Lionel Messi en de Portugees van Real Madrid. Dat mag hij laten zien: maar wat zeggen de cijfers?

Wedstrijden

Achilles'29 - Alkmaar (19.30 uur)

Wie wordt er zevende en wie wordt er achtste in de Eredivisie Vrouwen? Dat is de inzet bij het duel in Groesbeek, tussen Achilles'29 (op dit moment achtste met negentien punten) en Alkmaar (zevende met 21 punten). De laatste keer gingen de bezoekers onderuit bij Achilles'29, maar dat was ook de enige nederlaag in onderlinge duels...

Koeweit - Egypte (21.00 uur)

Een dag voordat Mohamed Salah aan de Champions League-finale begint, starten zijn ploeggenoten al aan de voorbereiding op het wereldkampioenschap in Rusland. Wat kunnen zij zónder Salah? Dat is de vraag in het oefenduel met Koeweit. Als het resultaat tegenvalt, weten ze altijd dat Salah nog aansluit. Tóch lekker.

Jong Bolivia – Jong Oranje (22.00 uur)

Jong Oranje bivakkeert deze dagen in Zuid-Amerika. Eén van de onderdelen op het programma is het oefenduel met de leeftijdsgenoten van Bolivia. Het is tevens het officieuze debuut van Erwin van de Looi. De nieuwe bondscoach is alvast mee, terwijl scheidend trainer Art Langeler officieel de scepter nog zwaait.

Voetbal op tv

21.50 uur: Jong Bolivia – Jong Oranje, FOX Sports 1 – live verslag van oefenduel

Gaat Real Madrid er weer vandoor met de titel of zal Liverpool toeslaan in Kiev? Check hier wat de bookmakers denken!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen