Lonch naar Willem II: "Niveau ligt hoger dan in Polen"

25 mei 2018, 09:26

Pol Llonch ziet zijn transfer naar de Eredivisie als een stapje hogerop. De Spaanse middenvelder streek donderdag naar bij Willem II. De box-to-box speler komt over van het Poolse Wisla Krakow. "Ajax, PSV en Feyenoord zijn toch clubs die internationaal aanspreken. Het niveau ligt hoger dan in Polen", aldus de kersverse aanwinst van de Tilburgers.

De plannen van Willem II trokken Llonch over de streep om een driejarig contract te tekenen. "Er is mij uitgelegd dat Willem II van de situatie af wil dat er aan het einde van het seizoen elk jaar een hoop spelers vertrekt", zegt de Spanjaard tegen het Brabants Dagblad. "Die jongen die vorige week hier een contract tekende (Dries Saddiki, red.) is ook voor drie seizoenen vastgelegd. Ik zie het als een enorm groot voordeel dat je langere tijd in dezelfde samenstelling kunt spelen."

Llonch volgde het afgelopen seizoen wedstrijden van Willem II. "Het verbaasde mij dat Willem II, nog in gevecht om niet te degraderen, tegen PSV zo'n prestatie neer kon zetten. Daarna heb ik alleen maar heel aardige wedstrijden gezien."

Gaat Real Madrid er weer vandoor met de titel of zal Liverpool toeslaan in Kiev? Check hier wat de bookmakers denken!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen