Vreven tekent voor twee seizoenen bij Beerschot

25 mei 2018, 14:06

Stijn Vreven heeft voor twee seizoenen getekend bij het Belgische Beerschot Wilrijk. De oud-trainer van NAC Breda heeft een duidelijke opdracht: promoveren naar de Jupiler Pro League, het hoogste niveau van België. "Daar sluit ik me graag bij aan", zegt Vreven.

Vreven weet hoe het is om te promoveren. Dat kunstje flikte de Belg vorig jaar met NAC en hij  slaagde er vervolgens in om de Parel van het Zuiden in de Eredivisie te houden. Nadat beide partijen besloten uit elkaar te gaan, lijkt de overgang van Vreven naar het tweede niveau van België een stap terug. "Helemaal niet. Ik zie heel veel raakpunten tussen beide clubs. Dat fanatieke dus, dat 'er vol voor willen gaan', het enthousiasme, hoe het voetbal in de stad leeft", reageert Vreven op de website van zijn nieuwe club.

De oefenmeester vervolgt: "Dat Beerschot Wilrijk super ambitieus is, vind ik ronduit schitterend. De ambitie werd me de voorbije weken en dagen al heel duidelijk gemaakt: promotie naar 1A. Daar sluit ik me graag bij aan. Ik heb hier voor twee seizoenen getekend, en wil in die periode die doelstelling bereiken. Maar uiteraard liefst al volgend seizoen.."

Gaat Real Madrid er weer vandoor met de titel of zal Liverpool toeslaan in Kiev? Check hier wat de bookmakers denken!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen