Fortuna Sittard houdt Semedo aan boord in de Eredivisie

25 mei 2018, 16:28   Bijgewerkt: 25 mei 2018, 16:35

Fortuna Sittard beschikt ook volgend seizoen over aanvaller Lisandro Semedo. De Portugese smaakmaker van de promovendus heeft een vierjarig contract getekend, melden de Limburgers. Tijdens het succesvolle jaar in de Jupiler League huurde Fortuna hem van het Cypriotische Apollon Limassol, en bevatte het huurcontract een optie tot koop.

"We zijn ontzettend blij dat we de beste speler van de Jupiler League voor langere tijd aan ons hebben weten te binden", zegt voorzitter Isitan Gün op de website van Fortuna. "Zijn bijdrage aan de promotie was enorm, met vele prachtige assists en vijftien doelpunten. Iedereen binnen de club is ervan overtuigd: ook in de Eredivisie gaat hij een belangrijke bijdrage leveren."

Door zijn prestaties viel Semedo's naam ook bij andere clubs, maar wil hij met Fortuna het Eredivisie-avontuur beleven. "Ik hou van deze club, van deze stad en van onze fans! Het voelt als familie voor me", reageert Semedo. "Een familie die me al vanaf het eerste moment heeft gesteund. Bij die familie wil ik graag blijven, zeker nu we de Eredivisie in gaan."

Gaat Real Madrid er weer vandoor met de titel of zal Liverpool toeslaan in Kiev? Check hier wat de bookmakers denken!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen