Fosu-Mensah keert met goed gevoel terug bij Manchester United

25 mei 2018, 20:42

Timothy Fosu-Mensah kijkt zeer positief terug op zijn verhuurbeurt aan Crystal Palace. De Nederlandse verdediger heeft genoten van zijn tijd bij de laagvlieger uit de Premier League, ondanks de valse start onder manager Frank de Boer. "Ik ben Crystal altijd dankbaar voor de kansen die ze me hebben gegeven." 

Dat vertelt de Nederlander op de clubsite bij afscheid. Fosu-Mensah keert deze zomer dus met een goed gevoel terug naar Manchester United. "De fans waren geweldig bij onze moeizame seizoensstart. Ze hielden ons overeind, dat zegt veel over deze club. Ik denk niet dat veel andere fans zo positief waren gebleven."

Als hoogtepunt van zijn seizoen bij Crystal Palace, noemt Fosu-Mensah de topwedstrijden in eigen huis. "En überhaupt het spelen op Selhurst Park", verzekert de verdediger. "Dat we gelijkspeelden tegen Manchester City (0-0) en wonnen van Chelsea (2-1) thuis, was ontzettend mooi." 

In totaal kwam onze landgenoot tot 21 optredens in de Engelse competitie. Voorlopig komen daar niet meer bij namens Crystal Palace: "Misschien keer ik hier ooit nog terug, je weet het nooit", kijkt hij vooruit. "Wat me volgend seizoen staat te wachten, weet ik nog niet. Ik wil voor mijn kans gaan bij United. Blijven spelen en proberen mezelf te ontwikkelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen