Paris Saint-Germain neemt afstand van de rel rondom Rabiot

25 mei 2018, 20:53   Bijgewerkt: 25 mei 2018, 20:58

Paris Saint-Germain heeft openlijk afstand genomen van de rel die is ontstaan tussen de Franse bondscoach Didier Deschamps en Adrien Rabiot. De middenvelder van PSG was ziedend over de beslissing van de keuzeheer om hem niet mee te nemen, maar op de reservelijst te plaatsen. Daarop wenste de voetballer geen plaats te nemen en trok zich terug voor het schaduwelftal, wat in het verkeerde keelgat schoot van Deschamps. Inmiddels is er sprake van een heuse rel.

Rabiot liet zich namelijk in de media ontvallen het een bijzonder gekke keuze te vinden en kreeg in Frankrijk vanuit meerdere hoeken steun. Vrijdag lekte er een brief uit over de keuze van Rabiot. "De keuze van de bondscoach is naar mij sportief gezien totaal onlogisch. Al jaren is de boodschap die we als jonge talenten mee krijgen glashelder: als je goed presteert bij je club gaan de deuren van het nationale elftal voor je open", schreef hij daar onder meer in.

PSG neemt in een officieel statement afstand van het relletje. Wel wil de club de speciale band benadrukken die het heeft met Rabiot heeft opgebouwd. De voetballer die al 207 keer het shirt van PSG droeg in een officiële wedstrijd, wat samen met het harde werk dat hij sinds 2010 heeft gedaan hem een bijzondere positie geeft bij de club. Tegelijkertijd wil de Franse landskampioen zich niet bemoeien met de situatie die ontstaan is rondom het team.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen