Liverpool gaat gedupeerde fans finale-kaarten terugbetalen

25 mei 2018, 22:38   Bijgewerkt: 25 mei 2018, 22:43

Een deel van de Liverpool-supporters die niet naar Kiev kunnen afreizen vanwege de gecancelde vluchten naar Oekraïne, krijgen hun geld terug. Liverpool gaat de kaarten die de supporters hebben gekocht terugbetalen, ten minste voor hen die de dupe zijn van de vlucht niet doorgaat.

Sommige tickets kosten liefst 2500 euro per stuk en dus is de schade bij de fans die niet meer in Kiev kunnen komen bijzonder groot. Volgens The Reds gaat het om enkele duizenden fans die gedupeerd zijn door de wijziging in de vlucht. Mede daarom zal het stadion zeker niet vol zitten.

Real Madrid gaf eerder ruim duizend kaarten terug, omdat ze die niet verkocht kregen een aan de fans. Hoewel die nog wel in de losse verkoop gaan voor fans in Oekraïne, is het door deze ontwikkelingen zeer onzeker of de finale van de Champions League helemaal uitverkocht zal zijn zaterdagavond. Gaat Real Madrid er weer vandoor met de titel of zal Liverpool toeslaan in Kiev? [a,https://bettinginsiders.club/club-champions-league,_blank,Check hier wat de bookmakers denken!]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen