Gisteren gemist: zege Jong Oranje, Hughes verlengt en Rabiot-rel

26 mei 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 25 mei.

Lammers en Bacuna geven visitekaartje af bij zege Jong Oranje

Jong Oranje heeft de eerste oefenwedstrijd tijdens de trip naar Zuid-Amerika geen kind gehad aan de leeftijdsgenoten uit Bolivia. PSV'er Sam Lammers en FC Groningen-middenvelder Juninho Bacuna, zij staan beiden voor een transfer deze zomer, gaven hun visitekaartje af, terwijl Javairo Dilrosun en Ferdi Kadioglu hun debuut maakten bij de beloften van Oranje.

Southampton beloont redder Hughes met nieuw driejarig contract

Southampton heeft Mark Hughes beloond met een nieuwe contract. De oefenmeester stelde handhaving veilig dit seizoen met die club in nood in de Premier League, nadat hij in maart het trainersstokje overnam van de ontslagen Mauricio Pellegrino. Hij tekende vrijdagavond een nieuw, driejarig contract bij The Saints.

Eredivisie Vrouwen: VV Alkmaar behoudt 'tweede plek', zege ADO Den Haag

ADO Den Haag heeft de winst in de verliezerspoule in de Eredivisie afgesloten met een zeer moeizame overwinning. Bij nummer laatst Excelsior Barendrecht werd pas diep in blessuretijd gewonnen. VV Alkmaar kroonde zich in een rechtstreeks gevecht met achtervolger Achilles'29 tot de nummer twee, wat overeenkomst met de zevende plaats als je kijkt naar de hele competitie.

Paris Saint-Germain neemt afstand van de rel rondom Rabiot

Paris Saint-Germain heeft openlijk afstand genomen van de rel die is ontstaan tussen de Franse bondscoach Didier Deschamps en Adrien Rabiot. De middenvelder van PSG was ziedend over de beslissing van de keuzeheer om hem niet mee te nemen, maar op de reservelijst te plaatsen. Daarop wenste de voetballer geen plaats te nemen en trok zich terug voor het schaduwelftal, wat in het verkeerde keelgat schoot van Deschamps.

Cambuur haalt Van Koesveld op bij rivaal sc Heerenveen

SC Cambuur heeft wederom toegeslagen op de transfermarkt: linksback Robert van Koesveld maakt de overstap van sc Heerenveen naar Leeuwarden, waar hij een contract tekent voor één seizoen. Alleen een medische keuring kan nog roet in het eten van de transfer gooien, die verder al helemaal rond is.

Klopp ziet Real Madrid als de grote favoriet voor de CL-finale

Jürgen Klopp ziet Real Madrid als de grote favoriet voor de eindstrijd in de Champions League zaterdagavond. De coach van Liverpool vindt namelijk dat De Koninklijke veel meer individuele kwaliteit heeft dan The Reds. Collega-coach Zinedine Zidane is het daar, uiteraard, niet mee eens.

Gaat Real Madrid er weer vandoor met de titel of zal Liverpool toeslaan in Kiev? Check hier wat de bookmakers denken!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen