Peters leeft in onzekerheid: "Ik moet het allemaal ondervinden"

26 mei 2018, 08:33

Jordens Peters (31) verkeert in onzekerheid. Problemen met zijn kraakbeen houden hem sinds november al van spelen af. De komende voorbereiding sluit de verdediger van Willem II aan bij de voorbereiding. Maar hij heeft geen idee hoe hij er werkelijk voorstaat.

"Voor een kraakbeenblessure is geen protocol", zegt Peters tegen het Brabants Dagblad. "Ik zou graag weten hoe ik er écht voor sta. Maar daar is niets over te zeggen. Ik moet het allemaal ondervinden. Ik moet ermee leven dat de problemen in de knie er altijd zullen zijn. Ik kan er alleen maar keihard aan werken dat er niet zoveel reactie optreedt na elke inspanning."

Peters dacht minimaal tot zijn 36ste te kunnen voetballen. Door zijn kraakbeenproblemen komt daar een dikke streep door. "Ik sta nog twee jaar onder contract bij Willem II. Ik hoop dat ik nog van waarde kan zijn en er dan eventueel nog een jaar aan kan vastplakken. Maar als het perspectief is dat ik over twintig jaar achter een rollator loop, moet ik mijn conclusies trekken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen