Lammers: "We gaan kijken of er een mooi clubje komt"

26 mei 2018, 08:53

Sam Lammers gaf vrijdagavond zijn visitekaartje af bij Jong Oranje. De PSV-spits scoorde twee keer in het gewonnen oefenduel met Bolivia (1-4). En dat is lekker voor de 21-jarige Tilburger die komend seizoen in aanmerking komt voor een verhuur. "Ik ga met een lekker gevoel de vakantie in."

In of na de vakantie wordt duidelijk hoe zijn toekomst er verder uitziet. PSV wil hem tijdelijk laten vertrekken. Lammers zou al een gesprek met VVV-Venlo hebben gehad, en ook onder andere sc Heerenveen wordt genoemd. "Ik zie wel wat er gaat gebeuren. Ik heb met PSV gesproken en mag verhuurd worden", zegt Lammers tegen FOX Sports. "We gaan kijken of er een mooi clubje komt waar ik komende seizoen kan spelen."

Voordat Lammers met vakantie kan, wacht dinsdag nog een oefenwedstrijd tegen Paraguay. Ook dat belooft een pittige wedstrijd te worden, want vrijdag liet Bolivia al zien wat Zuid-Amerikaans temperament is. "Ze zaten er aardig op, maar dat is alleen maar goed. Ik heb een paar vliegende tackles gezien. Echte Zuid-Amerikaanse mentaliteit. Volgens mij zij we daar goed mee omgegaan", vindt Lammers. "Waarschijnlijk maken we dat in de volgende wedstrijd nog een keer mee. Sommige tackles konden net niet door de beugel, maar het is wel lekker dat het geen gelaten potje was."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen