Groningen: komst linksbenige verdediger heeft hoogste prioriteit

26 mei 2018, 12:58

FC Groningen richt zich op het aantrekken van een linksbenige centrale verdediger. Ook bekeek de club de Duitse spits Benjamin Girth. Maar de Groningse belangstelling is momenteel niet concreet, aldus technisch manager Ron Jans.

Met Kasper Larsen en Yoëll van Nieff ziet Groningen twee linksbenige centrale verdediger vertrekken. "Daar ligt bij ons voorlopig de hoogste prioriteit", zegt Jans in het Dagblad van het Noorden. Hoewel de transfermarkt officieel nog gesloten is, worden de eerste deals al gesloten. In het Noordlease Stadion is het tot nu toe rustig. "Er gaat nog wel het nodige veranderen."

Groningen werd wel in verband gebracht met Girth, een veelscorende spits van 3. Liga-club SV Meppen. Jans: "Hem hebben we wel een keer bekeken. Het is een aardige spits, maar op dit moment is er geen concrete interesse. Er zijn tal van personen die er belang bij hebben geruchten de wereld in te helpen. Ik heb dat als trainer bij PEC ook vaak genoeg meegemaakt. Dan zou er interesse zijn voor een bepaalde speler, maar in vijftig procent van de gevallen was het gewoon niet waar. Dat gaat ook nu op voor namen die ik voorbij hoor komen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen