Katwijk overleeft aanval Kozakken Boys en pakt titel

26 mei 2018, 17:53

VV Katwijk is kampioen van de Tweede Divisie. De ploeg van trainer Jack van den Berg had zaterdag aan een punt genoeg op bezoek bij achtervolger Kozakken Boys en pakte die ook. In een zeer teleurstellende ontmoeting in Werkendam eindigde het in 0-0.

Katwijk heeft het hele seizoen bovenaan gestaan in de Tweede Divisie en had eind 2017 zelfs een voorsprong van vijftien punten op Kozakken Boys. De afgelopen maanden morste de koploper echter steeds meer punten, waardoor Kozakken Boys het geloof in de titel begon terug te krijgen. Voor de laatste speelronde van vandaag was het verschil slechts twee punten, waardoor Kozakken Boys bij winst op de concurrent het kampioenschap toch nog kon pakken.

Dit lukte echter niet. In een zeer teleurstellende wedstrijd eindigde het in 0-0. In de slotfase was het team van Danny Buijs enkele keren nog wel dichtbij de winnende treffer, maar verder dan een knal op de paal van Abdulsamed Abdullahi kwam Kozakken Boys niet. Ook van de late rode kaart van Katwijk-aanvaller Kilian Berkhout kon de thuisploeg niet profiteren. Daardoor eindigde het in 0-0 en mag Katwijk zich de beste amateurploeg van Nederland noemen.

Opmerkelijk was overigens nog de blessure die arbiter Lorenzo Cairo opliep in de slotfase. Hij moest vervangen worden door de vierde official, waardoor het duel enige tijd stilgelegd werd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen