Knol vertrekt bij Vitesse: "Was geen ruimte bij het eerste elftal"

26 mei 2018, 18:18

Elf jaar nadat hij als speler vertrok bij Vitesse, trekt Ruud Knol wederom de deur achter zich dicht in Arnhem. De 37-jarige oud-verdediger vindt het na vijf dienstjaren als trainer mooi geweest. Hij hoopte op een avontuur bij het eerste, maar krijgt daar de kans niet.

Daarom vertrekt Knol bij Vitesse. Hij hoopte op een trainersrol bij het eerste, maar heeft van de club te horen gekregen dat hij daar geen functie krijgt. "Dat is twee maanden geleden in een gesprek met de club duidelijk geworden. Ik ben vijf jaar jeugdtrainer geweest bij Vitesse. Vanaf Onder 14 tot Jong Vitesse dit seizoen. Ik heb mijn wensen aangegeven, maar er is geen ruimte bij het eerste elftal. Daarom heb ik besloten wat anders te gaan doen", zegt hij tegen De Gelderlander.

Wat hij vanaf komend seizoen gaat doen, weet Knol nog niet. "Ik woon in Arnhem en ik weet nog niet wat ik ga doen. Ik wilde me eerst helemaal op dit seizoen met Jong Vitesse storten", zegt Knol. Met Jong Vitesse werd hij kampioen in de Derde Divisie. "Een mooi afscheid na vijf jaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen