Cristiano Ronaldo hint sterk naar vertrek bij Real Madrid

26 mei 2018, 23:39

Cristiano Ronaldo heeft bijzonder veel onduidelijkheid geschept over zijn toekomst bij Real Madrid. Na zijn vijfde (!) Champions League-titel wilde de Portugees niet praten over zijn nabije toekomst en gaf te kennen in de loop van komende week duidelijkheid te verschaffen. Op dit moment wijst bijna alles op een vertrek.

"Het belangrijkste was om deze prijs te winnen", vond de Portugees tegenover beIN Sport na de gewonnen finale. "Of dit project bij Real met mij moet verder gaan? Nu moeten we vooral genieten en binnen enkele dagen richt ik mij tot de fans, die me jarenlang hebben gesteund. Het was erg bijzonder om in Madrid te zijn."

Een bijzondere uitspraak voor de draaiende camera's, juist omdat hem gevraagd werd naar zijn directe toekomst. "Het was mooi om voor Real Madrid te spelen", waren zijn letterlijke woorden. Mogelijk zet de Portugees, die tussen wedstrijden dit seizoen - geheel tegen zijn gewoonte in - steeds vaker rust kreeg of misschien wel moest krijgen, een andere stap in zijn loopbaan.

De Portugese media suggereren over een terugkeer naar Sporting Portugal. Andere bronnen verdenken de aanvaller van het feit dat hij wellicht in de spotlights wil staan. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen