Wijnaldum: "Manier waarop we verliezen is zuur"

27 mei 2018, 09:23   Bijgewerkt: 27 mei 2018, 11:45

Georginio Wijnaldum begon zaterdag in de basis bij Liverpool en speelde de hele wedstrijd tegen Real Madrid, maar kon met zijn ploeg de Spaanse grootmacht niet omver krijgen. Na een bizarre wedstrijd eindigde het in 3-1 voor Real. Wijnaldum vond het uitvallen van Mohamed Salah een enorme dreun in het veld en leeft mee met Loris Karius.

Wijnaldum baalde tegenover Veronica van het verlies. "Ja zeker, zeker omdat de manier waarop we verliezen ook zo zuur is", zei de Nederlander. Toen Salah na een halfuur geblesseerd uitviel, had Liverpool het moeilijk. "Daarna ging het zeker wat minder. Ik denk dat het een te grote klap was voor het team om te verwerken. We begonnen juist heel goed, zaten er kort op en hadden wat mogelijkheden. We scoorden alleen niet en daarna kwam die blessure van Salah."

Het uitvallen van Salah was dus een dreun, maar de blunders van keeper Karius hakten er helemaal hard in bij de Engelsen. "Voor een keeper is het heel zuur als hij fouten maakt; hij heeft niemand die hem kan helpen. Als wij spelers een fout maken, kan een keeper je nog redden. Hij was er heel verdrietig onder."

Wijnaldum baalt dat hij het seizoen met Liverpool zo afsluit. "Dit gaat wel eventjes doorwerken, maar volgend jaar moeten we het weer proberen."

Lees ook: Van Dijk eerlijk na CL-finale: "We hebben terecht verloren"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen