Van Persie start nieuwe seizoen eerder met individueel schema

27 mei 2018, 20:55

Robin van Persie begint ongeveer tien dagen eerder aan het nieuwe seizoen dan zijn ploeggenoten bij Feyenoord. Om fit aan de eerste training te beginnen bij de Rotterdammers, start hij de vijftiende juni al, in plaats van de 25ste.

"Je moet het niet overdrijven, maar dat is om op te bouwen en vervolgens lekker te kunnen beginnen", vertelde de spits tegenover RTV Rijnmond over het programma van komend seizoen. De routinier besloot door te gaan bij Feyenoord en gaat, nadat hij aanwezig was bij de afscheidswedstrijd van Dirk Kuyt, weer met vakantie.

Over het feit dat hij doorging als voetballer van Feyenoord, kreeg RvP veel positieve reacties. "Zeker, veel leuke reacties gehad. Positief. Dus ik hoop dat het nog wat wordt. Ik heb geen idee wat er gaat gebeuren, dus ik beloof niets. Maar ik heb er wel heel erg veel zin in", glimlachte Van Persie na de afscheidswedstrijd van Kuyt.

Dat laatste was volgens hem overigens een geslaagde middag. Over zijn band met Kuyt: "Ik heb één jaar met hem bij Feyenoord gespeeld en acht jaar bij Oranje. Ook buiten het veld gaan we heel goed met elkaar om. We hebben door de jaren heen een heel mooie band opgebouwd. Hij is niet alleen een collega, maar ook een vriend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen