Tagliafico: "Ik moet Messi zien als een teamgenoot"

28 mei 2018, 09:20

Nicolas Tagliafico kan het amper geloven dat hij volgende maand op het WK speelt met Argentinië. Na zijn winterse overgang naar Ajax, speelde hij zich weer in de picture met een plek in de definitieve WK-selectie tot gevolg. "Door mijn transfer naar Europa ben ik zaken heel anders gaan zien", aldus de 25-jarige linksback.

"Ik kan het nog steeds niet geloven, alsof ik nog aan het dromen ben. Ik wil met beide benen op de grond blijven staan en mijn best doen", zegt Tagliafico in de Argentijnse media. "Ik moet Messi zien als een teamgenoot en niet denken dat ik met de beste voetballer van de wereld speel. De dynamiek van het voetbal in Europa heeft me geholpen om mij aan te passen aan de nationale ploeg."

Hoewel de aanloop naar het WK voor Argentinië allesbehalve vlekkeloos verloopt, is de vice-wereldkampioen een kanshebber. Tagliafico: "Argentinië is altijd een kandidaat, maar er zijn landen die al een tijd samen zijn. Zoals Duitsland en Brazilië. Dat zijn moeilijke tegenstanders, Spanje ook. Maar op het WK zijn er altijd verrassingen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen