WK-spel 2018: win de hoofdprijs van 5000 euro met voorspellen

28 mei 2018, 11:46   Bijgewerkt: 29 mei 2018, 12:43

Eens in de vier jaar worden de clubbelangen opzij geschoven voor het grootste voetbalevenement ter wereld. Op donderdag 14 juni is het weer zover: de start van het WK Voetbal. Zonder Nederland, maar met bijvoorbeeld Brazilië, titelverdediger Duitsland, Europees kampioen Portugal en het Argentinië van Lionel Messi. Voldoende toplanden en -spelers om voor een schitterend toernooi te zorgen.

Vaste prik tijdens het WK Voetbal zijn de vele pooltjes om in te vullen. Bij Zweeler is dat niet anders. Het World Cup Football Spel heeft zelfs een prijzenpot van minimaal 8.000 euro, met een hoofdprijs van 5.000 euro! Het principe is simpel: je krijgt 65 miljoen euro budget en daarvoor moet je acht landen selecteren. De landen scoren punten per winst/gelijkspel in de groepsfase en per ronde die ze overleven. De deelnemer die aan het eind van het toernooi de meeste punten heeft, wint het spel en de hoofdprijs. Zo wordt het volgen van het WK een stuk leuker.

Waarom mee doen aan het WK Voetbal Spel?

- je betrokkenheid tijdens het WK Voetbal zal nog meer toe nemen. Het draait niet om één land, maar om cht landen die allemaal voor jou moeten presteren tijdens het WK Voetbal.

- het kost maar eenmalig 10 euro inleg en je krijgt er uren lang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook ben je opeens van acht landen fan

- als je meedoet, maakt je kans op de 33 prijzen in het algemeen klassement, met als uitschieter de hoofdprijs van vijfduizend euro

Het WK Voetbal Spel 2018 starten op donderdag 14 juni 2018 om 17:00 uur. Ten slotte is er 105 euro gereserveerd voor de beste subleagues (50, 25, 15, 10, 5 euro) waarmee je samen met vrienden, kennissen, familie en collega's een leuke extra prijs kan winnen. Klik hier om je meteen te registreren!

Ook zijn er de nodige wieler-, F1- en dartspellen te doen.  

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen