Blessure-update Carvajal: WK lijkt haalbaar

28 mei 2018, 12:56

Real Madrid-speler Daniel Carvajal raakte afgelopen zaterdag in de eerste helft van de Champions League-finale tegen Liverpool geblesseerd aan zijn bovenbeen. De rechtsback is opgenomen in de definitieve WK-selectie van Spanje, maar het blijft afwachten of de 26-jarige Madrileen Rusland kan halen. De eerste berichten zijn wat dat betreft hoopvol.

Marca meldt namelijk dat de vijftienvoudig international maandagmorgen enkele tests heeft ondergaan. Hieruit bleek dat gaat om een kleine blessure, minder erg dan in eerste instantie gedacht. Voor de blessure aan het bovenbeen staat normaal gesproken een hersteltijd van drie weken, terwijl over negentien dagen Spanje's eerste WK-duel plaatsvindt.

Topfit zal de aanvallend ingestelde verdediger waarschijnlijk niet zijn, terwijl hij de pech heeft dat Spanje meerdere goede andere opties op zijn positie. Van de huidige selectie kunnen Álvaro Odriozola van Real Sociedad, Cesar Azpilicueta van Chelsea FC en Nacho van Real Madrid ook op de rechtsback-positie uit de voeten, terwijl Arsenals Héctor Bellerin en Sergio Roberto van FC Barcelona niet eens zijn opgeroepen. Waarschijnlijk neemt bondscoach Julen Lopetegui snel de beslissing of hij een vervanger oproept of niet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen