Van Bruggen maakt de definitieve overstap naar VVV

28 mei 2018, 15:42   Bijgewerkt: 28 mei 2018, 19:53

Damian van Bruggen speelt ook komend seizoen voor VVV-Venlo. De 22-jarige verdediger heeft een tweejarig contract getekend bij de Limburgers, waar hij deze voetbaljaargang op huurbasis speelde. Hij had bij PSV een aflopende verbintenis, waardoor hij een transfervrije overstap kon maken.

De Limburgse club liet al tijdig weten graag met Van Bruggen door te willen. "Daar sprak al meteen veel vertrouwen uit", zegt hij op de website van de Venlonaren. "En ik heb zelf ook een heel prettig gevoel bij deze club en deze spelersgroep. Bovendien had ik wel behoefte aan een stukje vastigheid, dus ik ben dik tevreden met mijn nieuwe contract bij VVV-Venlo."

Van Bruggen, die lang in de jeugd van Ajax speelde, kwam in zijn eerste seizoen voor VVV tot 29 officiële duels, waarin hij een uitstekende indruk maakte. "Damian heeft het afgelopen seizoen laten zien een geweldige aanwinst voor ons te zijn. We zijn dan ook blij dat we hem voor meerdere seizoenen vast hebben kunnen leggen", aldus manager voetbal Stan Valckx.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen