Martinez: "Spelers zijn de hoge verwachtingen gewend"

28 mei 2018, 16:23

Hij ligt behoorlijk onder vuur in België, maar toch werk Roberto Martinez stoïcijns toe naar het WK in Rusland. De bondscoach baarde opzien door Radja Nainggolan niet te selecteren, maar heeft toch een goed gevoel. Hij kijkt uit naar het toernooi.

"We gaan de drie groepswedstrijden gebruiken om te groeien in het toernooi en daarna bekijken we het stap per stap. De spelers zijn het in elk geval gewend om de hoge verwachtingen te dragen", legt hij uit aan Sporza. Hij weet dat het zomaar voorbij kan zijn op een WK. "Op internationaal niveau heb je geen foutenmarge. In een clubcompetitie heb je nog veertig speeldagen om een fout recht te zetten, maar internationaal kan dat niet. De verwachtingen zijn groot, maar we slijpen de winnaarsmentaliteit in de groep."

België behoort tot een groep met favorieten, maar is zeker niet de enige kanshebber. Dat weet Martinez ook. "Wie de grootste uitdagers zijn? Landen die het WK al eens hebben gewonnen, hebben vaak een psychologisch voordeel: Argentinië, Spanje, Duitsland, Frankrijk, Brazilië... Maar daar houden we niet te veel rekening mee."

Het WK Voetbal Spel 2018. Minimaal 8.000 Euro aan prijzen! 1ste prijs is 5.000 Euro!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen