Spoorboekje: Jong Oranje speelt late oefeninterland

29 mei 2018, 07:00   Bijgewerkt: 28 mei 2018, 23:10

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 29 mei.

Wedstrijden

Kosovo - Albanië (20.00 uur)

Vanavond staat de burenruzie tussen Kosovo en Albanië op het schema. Ondanks dat beide ploegen niet naar het WK in Rusland gaan, zal de 'vriendschappelijke' ontmoeting tussen beide Balkanlanden zomaar heetgebakerd kunnen uitvallen.

Jong Frankrijk - Jong Italië (21.00 uur)

Om 21:00 kruisen de talenten van Frankrijk en Italië jonger dan 21 jaar de degens in een eveneens vriendschappelijk duel. Voor de echte liefhebber zijn de sterren van de toekomst anderhalf uur te aanschouwen.

Jong Paraguay - Jong Oranje (23.00 uur)

Ook de Nederlandse talenten spelen vandaag een oefenduel. De tweede wedstrijd van de Zuid-Amerikaanse trip betekent een interland tegen Paraguay. Het laatste duel met Art Langeler aan het roer bij Jong Oranje. 

Argentinië - Haïti (01:00)

Jorge Sampaoli moet zijn Argentinië klaarstomen voor het WK en kan om 01.00 uur voor het eerst in wedstrijdvorm dingen uitproberen. Voetbaldreumes Haïti is de tegenstander.

Voetbal op tv

19.50 uur: Albanië - Kosovo, FOX Sports 2, live verslag van het duel

22.50 uur: Jong Paraguay - Jong Oranje, FOX Sports 1, live verslag van het duel

00.50 uur: Argentinië - Haïti, FOX Sports 2, live verslag van het duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen