Vitesse behoudt Mercan: "Het eerste halen is het doel"

28 mei 2018, 16:45

Anil Mercan heeft een uitstekend seizoen achter de rug bij Jong Vitesse en is door de club beloond met een nieuwe verbintenis. De twintigjarige middenvelder heeft voor een jaar bijgetekend, met de optie op een extra seizoen.

Dat meldt Vitesse op de eigen website. Mercan speelt sinds 2006 bij Vitesse en debuteerde in augustus 2016 in de beloftenploeg. Hij scoorde sindsdien zestien keer voor dat team en is dus uitstekend bezig. Jong Vitesse werd afgelopen seizoen kampioen van de Derde Divisie.

Mercan is content met zijn nieuwe contract."Het begin van het seizoen was pittig, toen ik in de voorbereiding met het eerste elftal een hamstringblessure opliep. Na een aantal weken revalideren heb ik mijzelf goed herpakt. In de winter mocht ik zelfs mee op trainingskamp met het eerste elftal. En met Jong Vitesse hebben we het seizoen fantastisch afgesloten met het behaalde kampioenschap. Het was een jaar met ups en downs en zie dit contract dan ook als een beloning. Het eerste elftal halen is mijn doel. Daar ga ik voor. Ik wil hier veel meemaken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen