Dumfries niet naar PSV: "Heerenveen vraagt te veel"

28 mei 2018, 21:48

Het moet raar lopen wil Denzel Dumfries deze zomer naar PSV vertrekken. De rechtsachter van sc Heerenveen is serieus in beeld in Eindhoven, maar de kampioen vindt dat de Friezen te veel geld vragen voor de verdediger. Daardoor zoekt PSV nu in het buitenland een nieuwe rechtsback.

Technisch directeur Marcel Brands wil de jeugdinternational graag naar PSV halen, maar komt er niet uit met Heerenveen. Dat bevestigt hij aan Voetbal International. "De kans dat Dumfries komt, acht ik heel klein. Heerenveen vraagt te veel geld voor hem", geeft Brands aan."Ze mogen natuurlijk vragen wat ze willen, maar PSV gaat dat niet betalen. Er wordt nu gekeken naar een buitenlandse speler voor de rechtsbackpositie."

Brands, die per 1 juni aan de slag gaat bij Everton, verwacht dat Santiago Arias sowieso vertrekt. "Santiago is een speler waarvan ik verwacht dat hij zeker weggaat. Ik vind hem één van de beste spelers van de Eredivisie. Het is ongelooflijk dat hij nog niet is opgehaald, hij heeft alles wat een moderne back moet hebben."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen