Ervaren Buffel moet vertrekken bij Genk: "Moeilijke beslissing"

28 mei 2018 – Het huwelijk van Thomas Buffel en RC Genk komt ten einde. De 37-jarige aanvaller heeft maandag te horen gekregen dat zijn aflopende verbintenis niet wordt verlengd. Dat betekent dat de samenwerking, die startte in 2009, ten einde komt.

Ervaren Buffel moet vertrekken bij Genk: "Moeilijke beslissing"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het bestuur van Genk heeft vandaag aan Buffel laten weten dat hij geen nieuw contract krijgt. 'Dit was een moeilijke beslissing, gebaseerd op zowel de sportieve als financiële doelstellingen van de club voor het seizoen 18-19', schrijft Genk in een verklaring. "'Genk deed Thomas ook een voorstel om betrokken te blijven bij de sportieve werking. En om net als andere clubiconen zoals Domenico Olivieri en Wesley Sonck bij te dragen aan het fundament van onze club, de jeugdacademie. Of Thomas hierop zal ingaan is op dit moment nog niet duidelijk." Buffel won met Genk één keer de landstitel en pakte een keer de beker.

Tussen 1999 en 2004 speelde Buffel voor Feyenoord, dat hem in die periode twee jaar verhuurde aan Excelsior.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd