Liverpool rondt toptransfer af en heeft Fabinho binnen

28 mei 2018, 22:19

De Champions League-finale werd niet gewonnen, maar maandagavond heeft Liverpool buiten de krijtlijnen wel een fraai succes geboekt. De club heeft zich maandagavond verzekerd van de diensten van Fabinho. De 24-jarige controleur wordt gekocht van AS Monaco en heeft een meerjarig contract getekend op Anfield Road.

Naar verluidt legt Liverpool 45 miljoen euro op tafel voor de Braziliaan, die na Naby Keïta de tweede middenvelder is die wordt vastgelegd. Fabinho speelde de afgelopen vijf seizoenen bij Monaco en was bij die club een echte sterkhouder. In totaal kwam hij tot 225 optredens voor de Monegasken, waarin hij 29 keer scoorde.

Fabinho kijkt uit naar zijn avontuur in de Premier League. "Ik ben blij met die transfer, want dit is een geweldig team. Ik hoefde niet te twijfelen toen Liverpool zich meldde. Hopelijk gaan we prijzen pakken en kan ik zelf groeien. Ik hoor nu bij een club die een geweldige historie heeft."

De centrummiddenvelder is viervoudig international van Brazilië. Hij kan zich nu al gaan focussen op Liverpool, aangezien hij niet in de WK-selectie zit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen